Intensament vius

TV3 estrena "Polseres vermelles", una sèrie creada per Albert Espinosa

La producció està dirigida per Pau Freixas i es basa en l'experiència personal d'Espinosa en el món hospitalari.

El Roc, l'Ignasi, el Lleó, el Jordi, la Cristina i el Toni són els "Polseres vermelles", els sis protagonistes de la nova sèrie que TV3 estrena avui dilluns 24 de
gener, a les 22.25 h. Creada per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas, "Polseres vermelles" fa un retrat, ple d'humor i de tendresa, de la relació que s'estableix entre un grup de nois ingressats en un hospital infantil.

"Polseres vermelles" és una història sobre l'amistat, la superació i les ganes de viure, una producció on, a diferència del que és habitual en les sèries ambientades en un hospital, els metges han cedit tot el protagonisme als pacients, nois d'entre 8 i 17 anys que tenen les inquietuds pròpies de la seva edat i les mateixes ganes que qualsevol noi de riure, d'enamorar-se i de descobrir coses noves.

Durant tretze setmanes, "Polseres vermelles" mostrarà com és la vida d'aquests sis nois a l'hospital, com s'hi aclimaten i com l'estada al centre canvia també la vida de la gent que els envolta: les seves famílies, els metges, els amics.

Sense defugir les circumstàncies especials en què es troben els protagonistes, "Polseres vermelles" s'allunya de la tristor i posa l'accent en les vivències i situacions pròpies dels nois i noies de la seva edat, amb la diferència que el fet que el seu món sigui un hospital farà que ho visquin tot amb una gran intensitat. Per recrear l'ambient, "Polseres vermelles" aprofita la dilatada experiència d'Espinosa en el món hospitalari –va passar deu anys de la seva vida ingressat en hospitals i des de fa cinc anys fa conferències per hospitals d'arreu de l'Estat- i també el to vitalista, la tendresa i el sentit de l'humor que caracteritzen tots els seus treballs.

Per aquells que no puguin esperar a aquesta nit a l'estrena en televisió, Tv3.cat ofereix en prímicia el primer capítol de la sèrie! Ja el pots veure al TV3alacarta!

Albert Espinosa


És autor del llibre "El món groc" i de la novel·la "Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo". Polifacètic, Espinosa va escriure, dirigir i protagonitzar la pel·lícula "No me pidas que te bese porque te besaré". També va ser el guionista d'altres films com "Planta 4a", "Tu vida en 65 minutos" i "Va a ser que nadie es perfecto".

Com a actor, va rebre el premi a actor revelació pel seu paper en la sèrie de televisió "Abuela de verano". També és director, autor i actor teatral, dins la seva companyia de teatre, Pelones, i també col·laborador de diversos programes de ràdio i columnista d'"El Periódico" de Catalunya.

Pau Freixas

L'encarregat de dirigir la nova producció de TV3 i Filmax és Pau Freixas, amb qui Albert Espinosa ha treballat també en el llargmetratge "Herois", un retrat de la joventut dels anys 80 que acaba de rebre 10 nominacions als Gaudí i ha rebut també el Premi del Públic en l'última edició del Festival de Màlaga. "Herois" és el tercer llarg dirigit per Freixas, després de "Cámara oscura" i "Cactus". Per televisió també va dirigir capítols de sèries com "Àngels i Sants", "Hermanos y detectives" i "R.I.S. Científica", entre altres.
Anar al contingut