Ja arriba!

Segueix en directe la presentació del nou canal Esport 3

Ivan Tibau, Mònica Terribas, Josep M. Farràs i personalitats del món de l'esport seran presents a l'acte de presentació del canal que se celebrarà un acte al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch.

El dissabte 5 de febrer, Esport 3, el nou canal d'esports de Televisió de Catalunya, estrenarà les emissions regulars. Per presentar la nova oferta i la imatge del nou canal, el dijous 3 de febrer, a les 17.00, se celebrarà un acte al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, el qual serà transmès en directe per Esport 3. En la presentació de dijous hi intervindran el secretari general de l'Esport de la Generalitat, Ivan Tibau; el president de la CCMA, Enric Marín; la directora de TV3, Mònica Terribas; i el cap d'Esports de TV3, Josep M. Farràs.

A més, en representació de les entitats esportives catalanes, a l'acte també hi haurà la presència de 17 presidents de clubs als quals es lliuraran els logos personalitzats del canal Esport 3 adaptats amb els colors de la seva entitat. Hi seran Josep M. Biosca, de l'Atlètic Terrassa; Josep Lluís Caña, del Club Handbol Granollers; Josep M. Fernández, del Gimnàstic de Tarragona; Toni Gabarró, de la U. E. Santboiana; Albert Agustí Garcia-Navarro, del Reial Club Tenis Barcelona; Annabel Junyent, de la U. E. Lleida; Sebastià Millans, del Club Natació Barcelona; David Moner, de la UFEC; Josep Manuel Puente, del Centre Excursionista de Catalunya; Enric Roca, del Vic Tennis Taula Femeni; Sandro Rosell, del F. C. Barcelona; Joan Sabater, del Reus Deportiu; Sebastià Salvadó, del RACC; Dani Sánchez Llibre, del R. C. D. Espanyol; Ramon Vilaró, del Girona F. C.; Jordi Villacampa, del DKV Joventut de Badalona; i Josep Vives, de l'Assignia Manresa.

Després de la presentació, a càrrec dels periodistes Pere Bosch i Francesc Sòria, es farà la foto dels responsables del nou canal amb els presidents dels diferents clubs i, un cop tancat l'acte, la directora de TV3, Mònica Terribas, el cap d'Esports de TV3, Josep M. Farràs, i Lluís Canut, presentador d'"Efectivament", un dels nous programes d'Esport 3, atendran al Museu Olímpic les preguntes dels mitjans de comunicació sobre el nou canal.
Anar al contingut