Cinema català

"Sala 33" fa un cant a la vida, amb "Ens veiem demà"

Àlex Gorina entrevista el director de la pel·lícula, Xavier Berraondo.

L'abril del 2001, Jordi Berraondo moria assassinat en circumstàncies que no han estat mai aclarides. Uns anys més tard, el seu germà Xavier, guionista i realitzador de televisió, va convertir el dolor i la ràbia provocats per aquesta pèrdua en un llargmetratge cinematogràfic d'una gran intensitat emocional.
 
Berraondo no busca venjar-se ni crear un relat criminal: "Ens veiem demà" és sobretot una història d'amor i de segones oportunitats, un cant a la vida que també funciona com a autoretrat familiar i com a homenatge al germà mort. Marc Cartes és l'"alter ego" a la ficció de Xavier Berraondo i David Selvas interpreta el Jordi. L'extens repartiment inclou grans noms de l'escena catalana com Mercè Llorens, Mercè Pons, Mercè Arànega, Jordi Boixaderas, Lluís Soler, Araceli Bruch, Tània Sàrrias, Carme Contreras, Nina i Pep Anton Muñoz.
 
Àlex Gorina entrevista Xavier Berraondo als estudis de TV3, on el director va treballar durant molts anys en sèries com "Estació d'enllaç" o "Nissaga de poder", i que són també un dels escenaris principals de la pel·lícula.

"Ens veiem demà", a "Sala 33", dijous 22.35 al Canal 33.
Anar al contingut