Nova temporada

Pluja d'estrenes al canal Super3, a partir del 2 d'abril

Arriben a la graella el programa "Dinàmiks" i les sèries "Quin crac, l'Angelo", "Monster Allergy" i "Fungi", a més de capítols nous de "Doraemon", "L'abella Maia", "L'Spirou petit" i "One Piece".

Després de les vacances de Setmana Santa, el canal Super3 presenta, a partir del dimarts 2 d'abril, un munt de novetats, com l'estrena del programa "Dinàmiks", de les sèries "Quin crac, l'Angelo", "Monster Allergy" i "Fungi" i de capítols nous de produccions tan seguides i estimades pels súpers com "Doraemon", "L'abella Maia" o "L'Spirou petit". Totes aquestes novetats compartiran graella amb les sèries d'èxit habituals del canal, com "Els pingüins de Madagascar", "Mofeta Kung Fu", "Els Dalton" o "Bola de drac".

Molta varietat, de dilluns a divendres

Al matí, després de "Doraemon", arriba la nova sèrie "Quin crac, l'Angelo" ("Angelo Rules"), basada en la col·lecció de llibres francesa "Comment faire enrager...".

"Quin crac, l'Angelo"
Si hi ha algú que és especialista a sortir-se amb la seva és el gran Angelo, un nen d'11 anys que és més llest que la gana, capaç d'aconseguir tot el que es proposa. L'Angelo té clar que com més gran és el repte, més enrevessat i imaginatiu ha de ser el pla. I el millor de tot és que sempre se les empesca per trobar el pla perfecte amb el final perfecte, sovint sense tenir-ne en compte les conseqüències. A més, quan hi ha problemes sense solució, toca improvisar amb optimisme, i sobretot amb l'ajuda els seus millors amics, la Lola i en Sherwood.

I al migdia, serà el torn de sèries plenes d'acció i aventura, com "Mofeta Kung Fu", "Els Dalton", "Shin Chan", "Els pingüins de Madagascar", "Bola de drac Z Kai" i "One Piece". Una mica més tard, després de "Bob el manetes" i del programa "Una mà de contes", arribarà una nova estrena. Es tracta de "Fungi", una coproducció de Televisió de Catalunya amb Stor Fisk.

"Fungi"
Els protagonistes de la sèrie són la fantàstica Frida i el músic Max, a més de tots els seus veïns, els Soterranis. Àvies, cuiners temperamentals, perruqueres, fungicultors, espies, fabricants de barrets i autònoms rondinaires es reuneixen en una comunitat molt especial, que viu en un bloc d'apartaments anomenat casa Fungi. Tots aquests veïns disparen constantment la imaginació de la Frida i el Max, que observen amb atenció les anades i vingudes dels seus veïns i que intenten resoldre els seus misteris.

I després de "Fungi", continuen les aventures amb els nous capítols de les sèries "L'abella Maia", "L'Spirou petit" i "Doraemon".


Més novetats, el cap de setmana

Els dissabtes al matí, després de "Doraemon", es podrà gaudir de la màgia de la ciència amb el nou programa "Dinàmiks". El seu presentador, el conegut divulgador Dani Jiménez, proposarà divertits experiments i donarà resposta a tota mena de reptes i preguntes curioses, en què caldrà fer servir l'enginy.

I tant dissabte com diumenge al matí, els súpers podran descobrir la nova sèrie "Monster Allergy", una producció italofrancoalemanya basada en el còmic del mateix nom.

"Monster Allergy"
En Zick és un dels pocs humans capaç de veure el món invisible dels monstres. Ell encara no ho sap, però, en realitat, és un domador de monstres amb uns poders extraordinaris. El Timothy, el seu mestre i tutor, l'anirà guiant per un camí ple d'aventures esfereïdores. L'Elena, l'única nena de l'escola que li fa costat, l'acompanyarà en totes les missions per salvar la humanitat i la ciutat suspesa dels monstres de l'amenaça dels malèfics gorkas. Junts viuran moments plens de misteri, descobriran la importància de la família i de l'amistat, aprendran a confiar l'un en l'altre, passaran por i es faran un tip de riure.

Tot seguit, els dissabtes és el torn del concurs d'anglès "Fish&Chips"; i els diumenges, del programa "TAGS", que donaran pas als esperats capítols nous de la sèrie "One Piece", pertanyents a les sagues inèdites Amazon Lily i Impel Down.

I tant dissabte com diumenge a la tarda, es podrà continuar gaudint d'una bona estona de cinema, amb pel·lícules protagonitzades pels amics del canal Super3, com "Doraemon" o l'"Scooby-Doo", i de sèries com "Mofeta Kung Fu", "Els pingüins de Madagascar", "Tom i Jerry" o "Bola de drac".
Anar al contingut