Novetats tardor

Noves estrenes i vells amics al "Club Super3" i al "MIC3" d'aquesta tardor

S'acaben les vacances, arriba la tardor i la tornada a l'escola, però no us desanimeu. El Club Super3 i el MIC3 us acompanyaran carregats de vells amics i d'un munt d'estrenes.

A partir del dilluns, el "MIC3", l'espai per als més petits de la casa, estrena:

"Lucy: quina mandra!" (de dilluns a divendres, a les 9.10 i a les 17.30 pel K3)
La Lucy és una nena de 8 anys que fa tot el que fan els nens i les nenes d'aquesta edat: endreçar la seva habitació, ajudar en les feines de la cuina i el jardí, aprendre a tocar un instrument... masses reptes! La Lucy, en cada una de les tasques que se li presenten, aplica la seva pròpia manera de fer: no et cansis fent tantes coses si pots trobar la manera de no fer res! Implicarà el seu germanet Paul i els seus amics, la Jasmine i en Tom, i d'una manera original i divertida, se les enginyarà per fer que l'habitació s'endreci sola, plantar maduixes ballant, convertir en un joc rentar els plats...

"Lucy: quina mandra!" és la historia d'una nena, que, amb l'objectiu de fer el mínim possible, sempre acaba fent molt més! La seva determinació i esperit creatiu fan de cada una de les seves ocurrències una petita obra mestra d'imaginació desenfrenada.
(52 capítols de 6 minuts.)

Pels cap de setmana del "MIC3" i a partir del 20 de setembre, ens arriba una altra novetat dedicada als més petits de la casa:

"El teater de l'Isop" (dissabte i diumenge, a les 8.15 per TV3)
Les faules d'Isop han entusiasmat gent d'arreu del món durant més de dos mil anys. Les apreciades faules d'Isop les explica ara el grup de teatre El teatre de l'Isop.

A "El teatre de l'Isop" un llop que escriu faules viu en una caravana, amb en Persy, una guineu que és la seva deixebla i amiga. Juntament amb uns porquets molt juganers i un conill geniüt, portaran de poble en poble la seva caravana i interpretaran les seves pròpies creacions. Al principi, la convivència a la caravana no serà fàcil perquè són molts vivint en un espai molt petit, però a mesura que va passant el temps s'aniran coneixent i es faran bons amics. La sèrie ens portarà diversió, riures i lliçons interessants. Els nens gaudiran força tant amb les històries que s'expliquen com per l'alta qualitat i atractiu de l'animació.
(39 capítols de 7 minuts)


El "Club Super3" també torna carregat d'estrenes i de vells amics. De dilluns a divendres, en "Doraemon", "Rei" i "En Fix i en Foxi" acompanyaran els més petits mentre esmorzen. Als migdies els animarà "Spirou", "La màgica Do-Re-Mi" i en "Rantaro". I a les tardes tindran la companyia de nous capítols d'"Avatar: L'últim mestre de l'aire" i de "Caçadors de Dracs" i també de les sèries "Minúscul" i "La Creepie creix". Pel cap de setmana una nova sèrie de ficció. "M. I. HIGH". A partir del dia 20 de setembre una d'espies britànics que encara van a l'institut.

"M. I. High" (dissabte i diumenge a les 10.30 per TV3)
El segle XXI s'enfronta a una nova amenaça. L'antiga escola d'espies ha arribat a la seva fi i el servei britànic d'intel·ligència militar ha hagut de crear una nova generació d'agents secrets qualificats, ocults en un lloc on cap malvat no buscaria... un institut que amaga un equip d'especialistes adolescents que treballen pel govern britànic.

Són en Blane, cinturó negre en karate; la camaleònica Daisy, i la Rose, una promesa en noves tecnologies. Junts utilitzen tots els dispositius i l'astúcia de què disposen per frustrar els plans dels malvats que volen apoderar-se del món i impedir que els seus companys de classe descobreixin la seva identitat secreta!
(23 capítols de 26 minuts)

Anar al contingut