Nova publicació

Neix la revista "Súpers!"

Una revista completament nova, que parteix dels valors lúdics i pedagògics del Club Super3 per acostar als nens i les nenes la natura, la ciència i la cultura, mitjançant els personatges de la família del Super3: en Roc, l'Àlex i en Fluski.

La revista "Súpers!" és la quarta pota del canal multiplataforma del Club Super3. Es tracta d'una publicació mensual totalment en color, d'unes 40 pàgines i que ja es troba al quiosc al preu de 3,5 €. La revista "Súpers!" complementa els altres tres àmbits d'actuació del Super3: el canal Super3 de televisió, el portal d'internet super3.cat i els esdeveniments i actuacions.

"Súpers!" és una revista completament nova, que parteix dels valors lúdics i pedagògics del Club Super3 per acostar als nens i les nenes la natura, la ciència i la cultura, mitjançant els personatges de la família del Super3: en Roc, l'Àlex, en Fluski…

A més, la nova revista aposta pel còmic de nova creació amb autors i dibuixants del país. Per això inclou 5 còmics inèdits, un dels quals comprèn les històries en vinyeta d'en Pau i la Lila pel "Jungles misterioses", la sèrie de dibuixos animats de la qual provenen.

"Súpers!" és, sobretot, i sense cap mena de dubte, un espai d'entreteniment i de diversió, a través de jocs d'enginy i endevinalles, experiments, manualitats i moltes propostes d'activitats.

Neix amb la vocació de ser una capçalera de referència en el món de les publicacions per al públic infantil i juvenil. Una revista d'ús familiar, pensada per a un ventall d'edat molt ampli (de 6 a 12 anys) que respon a la filosofia del Club Super3, un espai de lleure infantil i juvenil amb més d'un milió de socis i que destaca, per exemple, per esdeveniments i actuacions que van des de la Festa dels súpers fins als concerts dels SP3, passant pels centenars d'activitats que s'ofereixen de franc amb el carnet de soci.
Anar al contingut