Entrevista

Mone i Bàrbara Mestanza, nous membres del jurat d'"Oh happy day"

El concurs musical torna amb noves cares també en el jurat. Les cantants Mone i Bàrbara Mestanza, de The Mamzelles, faran companyia al mestre Pardo i a Guille Milkyway. Ens han assegurat que seran "exigents, però amb un somriure" i que, sobretot, volen ajudar els concursants a millorar setmana a setmana.

A partir de dissabte 27 us veurem de jurats en una nova edició d'"Oh happy day". Com vau rebre la proposta?
Bàrbara: Jo havia seguit el programa l'any passat perquè tenia uns amics que hi van participar: els Deudeveu, precisament! Així que em fa molta il·lusió poder participar-hi aquest any. No m'ho hauria imaginat mai!
Mone: Jo rebo amb molta il·lusió el fet de tornar a treballar a TV3, m'hi sento molt còmoda. I més, amb un programa com aquest, dedicat a la música, al cant...

Fa respecte, posar-se darrere la taula per jutjar els concursants?
Bàrbara: Sí, perquè ningú no et fa classes de ser jurat! Però crec que serà com veure'ns nosaltres mateixos des de fora. T'adones dels tics i els errors que fas quan ets a l'escenari.
Mone: S'aprèn sempre, a l'escenari o, en aquest cas, fora. Jo he fet de coach, de professora de cant... Però una cosa és fer classes i una altra cosa és jutjar la gent, això és més complicat.

Teniu clar com sereu, com a jurat? Molt dures, comprensives...?
Mone: Serem exigents, però amb un somriure. Jo penso que les dues som molt passionals i molt emotives, i ho passarem fatal. El Pedro Pardo i el Guille Milkyway són més canyeros; nosaltres, més sensibles.
Bàrbara: Segurament plorarem, ens enfadarem, riurem... Serà una muntanya russa d'emocions!
Mone: I, sobretot, val a dir que s'ha de ser molt generós quan ets en aquella taula, a tots els nivells. T'hi has d'implicar i no només jutjar, perquè ells vagin creixent i la setmana següent hagin millorat. No vull anar només tallant caps i fotent canya.
Bàrbara: Sí, farem un paper pedagògic.

Pel que heu vist als càstings, què ens podeu avançar del perfil dels grups d'aquest any?
Mone: Veurem de tot. Hi ha molta varietat i molt bon nivell en general. I moltes ganes. Com que és la segona edició, la gent ja sap què funciona, què agrada al jurat i al públic... Saben que l'any passat el programa va funcionar molt bé i això fa molta trempera!
Bàrbara: Jo el que estic veient aquest any és una energia molt fresca, molta frescor. Hi ha un parell de grups que tenen molt d'humor i ens faran riure moltíssim. Ja tinc ganes de veure amb què ens sorprenen el primer dia!
Anar al contingut