ELS MATINS DE TV3

Lídia Heredia, nova presentadora d'"Els matins de TV3"

La periodista compartirà amb Josep Cuní la conducció del magazín, en substitució d'Helena Garcia Melero, en la recta final de l'embaràs.

Lídia Heredia s'incorpora com a presentadora d'"Els matins", el magazín informatiu que condueix i dirigeix Josep Cuní. Heredia substituirà Helena Garcia Melero, que deixa el programa perquè es troba en la fase final de l'embaràs.

La periodista Lídia Heredia, fins fa alguns mesos presentadora del "TN vespre" de TV3, forma part des de fa unes setmanes de l'equip de Cuní, en el que ha estat el seu retorn als Serveis Informatius després d'un temps allunyada també per una baixa maternal.

Llicenciada en ciències de la informació, abans de fitxar per TV3, l'any 2000, Heredia havia treballat a Ràdio Ciutat de Badalona, Ràdio Barcelona i Onda Rambla i com a col·laboradora del diari "Avui". En televisió ha desenvolupat tasques de gestió de drets audiovisuals a Canal+ i ha treballat com a redactora i presentadora dels Informatius de Tele 5.

A TV3, abans de presentar el "TN vespre", ha estat també reportera d'"En directe" i redactora i conductora dels informatius del 3/24.
Anar al contingut