L'estació "Campus Sud" canvia de nom

L'estació "Campus Sud" canvia el nom per "Camp Nou" gràcies a la iniciativa de TV3

L'estació "Campus Sud" canvia el nom per "Camp Nou" gràcies a la iniciativa engegada pel Departament d'Esports de TV3.

El Consell d'Administració de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha aprovat avui nous noms d'estacions i parades ferroviàries. Entre elles hi ha l'estació de la línia 9 del metro "Campus Sud", que passarà a dir-se "Camp Nou" gràcies a la iniciativa del Departament d'Esports de TV3, impulsada a través del programa "Hat-trick Barça", que dirigeix Xavier Torres. D'altra banda, l'estació del T3 del Trambaix, fins ara "Sant Martí de l'Erm", canvia per "Hospital Sant Joan Despí/TV3".

Xavier Torres s'ha explicat: "Havíem vist que en moltes ciutats del món com Rio de Janeiro, Madrid, Roma, Moscou... les estacions de metro pròximes als principals camps de futbol porten el nom de l'estadi, per això vam decidir posar en marxa una campanya perquè l'estació que estarà al costat del Camp Nou porti aquest nom." D'això fa 10 mesos, durant els quals el programa, setmana a setmana, ha reivindicat el canvi de nom a través de la pantalla, ha anat a veure els responsables del F. C. Barcelona perquè presentessin la sol·licitud i ha dut a terme accions com la confecció de samarretes que han vestit jugadors i aficionats. "La campanya ha comptat amb adhesions de penyes blaugranes, d'exjugadors i d'aficionats", ha afegit Torres. Després de tot l'esforç, finalment, avui s'ha aconseguit l'objectiu. La línia 9 del metro tindrà la parada "Camp Nou".

La intenció de l'ATM per tirar endavant aquests canvis és la de millorar la claredat en la identificació de les estacions i la seva referència de situació física i d'instal·lacions de serveis públics més propers. Com en el cas de la iniciativa de TV3, els canvis s'han fet a petició d'ajuntaments, institucions i d'entitats i després de passar per la Comissió de Nomenclatura de l'ATM.
Anar al contingut