Concert benèfic

"Les nostres cançons contra la sida", aquest diumenge al 33

El concert benèfic va recaptar fons per finançar els projectes socials i de recerca de la Fundació contra la Sida. Entre d'altres, van actuar Jaume Sisa, Sílvia Peréz Cruz, Lluís Llach, Peret, Miguel Poveda, Gerard Quintana, Mishima, Antònia Font, Marina Rossell i Gossos.

Per a aquells que no van assistir al Sant Jordi o simplement que volen reviure l'emoció d'una nit en què la música va sumar esforços per una bona causa, el 33 emet aquest diumenge, a les 22.25, el concert "Les nostres cançons contra la sida", que el dia 8 de juny va aplegar al recinte de Montjuïc 15.000 persones.

El concert "Les nostres cançons contra la sida", de caràcter benèfic, recaptava fons per finançar els projectes socials i de recerca de la Fundació contra la Sida, liderada pel doctor Bonaventura Clotet. En una nit històrica, l'acte va reunir a l'escenari del Palau Sant Jordi una representació de músics  de diverses generacions de l'escena catalana, que interpretaven temes propis o reversionaven cançons d'altres que formen part de la memòria col·lectiva del país.

Entre els artistes del concert, destaquen noms com els de Jaume Sisa, Sílvia Pérez Cruz, Miguel Poveda, Gerard Quintana, Mishima, Peret, Antònia Font, Marina Rossell, Gossos, Teràpia de Shock i Obrint pas.  

Al concert també hi va participar l'exentrenador del Barça Pep Guardiola, que va recitar, acompanyat per la veu de la cantant Sílvia Pérez Cruz i per Lluís Llach al piano, el poema de Martí i Pol "Ara mateix", protagonitzant un dels moments més emotius de la nit.

En l'emissió televisiva, el concert, enregistrat pel 33, té realització d'Àngel Leiro i producció de  Mertxe Larumbe.

Repertori

"Qualsevol nit pot sortir el sol", Jaume Sisa

"Que tinguem sort", Manu Guix

"La gavina", Marina Rossell

"El cant dels ocells", Miguel Poveda, Joan Albert Amargós i Chicuelo

"Paraules d'amor", Sílvia Pérez Cruz i Toti Soler

"Ara mateix", Lluís Llach, Sílvia Pérez Cruz i Pep Guardiola

"Camins", Gerard Quintana

"El tren de mitjanit", Pep Sala i Gemma Recoder

"Llença't", Lax'N'Busto

"El mig amic", Peret

"Cançó del lladre", La Troba Kung Fu

"La Flama", Obrint Pas

"Alegria", Antònia Font

"Un tros de fang", per Mishima

"Bon dia", Beth i Joan Masdéu

"Sense tu", Teràpia de Shock

"Jean-Luc", Els amics de les arts

"Corren", Gossos

"L'Empordà", Gerard Quintana i Sabor de Gràcia

"Boig per tu", Pep Sala i la resta d'artistes participants

Anar al contingut