Artistes solidaris

Les actuacions de "La Marató" de TV3

Ecos del Rocío, Els Amics de les Arts, Nina i Mikel Herzog, Rosario, Montserrat Caballé i Montserrat Martí o el Cirque du Soleil, entre d'altres, passaran pel plató de "La Marató".

"La Marató" de TV3 tornarà a comptar enguany amb nombroses i variades actuacions d'artistes que mostraran el seu art i el seu vessant més solidari sobre l'escenari del programa. Així, al matí gaudirem de la música de l'Ensemble Taller de Músics, que torna a repetir com a banda de "La Marató", de la veu de Neila Benbey i del, probablement, el grup de sevillanes més popular d'Andalusia i de més renom a Catalunya, Ecos del Rocío. Per a l'ocasió, el grup ha escrit una sevillana en català, "Per sempre", que interpretaran acompanyat de la companyia Color Dansa.

A parti del migdia, serà el torn del Cirque du Soleil, amb un número de circ que combina diversos moments de l'espectacle "Varekai"; el grup Mine: i d'Isabel Palomeque. A la tarda, veurem la nadala de La Pegatina, un ball amb cadira de rodes i les actuacions d'Els Amics de les Arts, Achilifunk i el duet de Nina i Mikel Herzog, i Oceana.

A la nit, passaran per l'escenari Montserrat Caballé i la seva filla, Montserrat Martí, que interpretaran el tema de la banda sonora de l'espot de "La Marató" d'enguany, la versió del "You'll be in My Heart" de Phil Collins. També gaudirem del xou de màgia del Mag Lari, l'humor de Reugenio, els monòlegs de Pep Plaza, Mònica Pérez, Jordi Rios i Mireia Porta, i les actuacions de Rosario, Lax'n'Busto i Mel. A més, "La Marató" oferirà una selecció dels musicals més importants del Paral·lel que es troben en l'actualitat a la cartellera.
Anar al contingut