Audiències

L'entrevista al president Mas, la més vista de la història a TV3

Al llarg de l'entrevista que li va fer Xavier Bosch es va superar el milió d'espectadors. L'entrevista va superar les estrenes de Tele5 i Antena 3.

L'edició especial d'"Àgora" en què Xavier Bosch entrevistava Artur Mas, president de la Generalitat, va ser el programa més vist d'aquest dilluns amb una mitjana de 850.000 espectadors i una quota del 24,5%, segons dades de Kantar Media.

L'audiència màxima va arribar a ser d'1.014.000 espectadors i un 29,1% de quota a l'equador de l'entrevista, moments en què Xavier Bosch comparava el rescat de 5.000 milions que demana la Generalitat amb el gendre que, tot i separar-se de la seva dona, li demana a la sogra que li continuï fent els canalons.

Als espectadors de TV3, s'hi han de sumar els que va tenir el canal informatiu 3/24 que la va emetre íntegrament a les 23.00, amb una audiència de 39.000 espectadors i una quota de l'1,4%.

Aquesta entrevista és la més vista de totes les entrevistes fetes als diferents presidents de la Generalitat. La més vista fins ara era la que Mònica Terribas va fer al president Maragall el 18 de febrer del 2004, que va tenir una mitjana de 712.000 espectadors.

L'"Àgora" especial va deixar enrere les estrenes d'altres cadenes, "La que se avecina" a Tele 5 i "Tu cara me suena" a Antena3, tercer i setè, respectivament, en el rànquing de programes més vistos del dia.

Anar al contingut