"Espanya: cada dia pitjor?"

L'economista i emprenedor Marc Vidal, a "Singulars"

Les opinions d'un expert en nova economia i estratègia a través de les xarxes socials.

No és la primera vegada que Marc Vidal ve al plató de "Singulars" i, com sempre, ve carregat d'idees noves pel que fa al món dels negocis, i de visions de futur que s'allunyen dels camins més trillats.

Aquest economista de 42 anys és un emprenedor nat que als 17 anys va muntar el seu primer negoci. En els últims 5 anys ha fundat 5 empreses amb més d'un centenar de treballadors a Europa i Amèrica.

Marc Vidal és un expert en nova economia i estratègia a través de les xarxes socials.

A més de la gestió de les seves empreses, fa conferències i col·labora amb diverses universitats europees i americanes com a tutor en postgraus i màsters de noves fórmules de negoci i comunicació tecnològica.

Ens ve a parlar de "responsabilitats i oportunitats". Responsabilitats perquè diu que cal assenyalar qui són els responsables directes de la greu situació econòmica espanyola i oportunitats perquè cal prendre consciència que l'economia del futur ens porta a obrir-nos al món per buscar noves formes de negoci aprofitant l'espai sense fronteres de les tecnologies digitals. De fet ell es defineix com a "expert en negocis digitals".

És molt crític amb la classe política, amb la burocràcia que converteix Espanya en un dels països on és més difícil muntar una empresa, i on menys suport tenen els emprenedors.

Ha escrit un llibre que es diu "Contra la cultura del subsidio" i és molt clar quan diu que la política de subsidis és un dels grans mals de la nostra societat.
Anar al contingut