EL CLUB

L'actriu Anna Barrachina passa dimecres per "El club"

L'actriu visita dimecres "El club". Amb ella parlarem de l'èxit de "Ventdelplà" i també farem un repàs a la seva trajectòria, on recordarem el seu paper d'Estrellita Verdiales amb La Cubana.

L'actriu Anna Barrachina passa per "El club" per parlar-nos del seu paper com a "Nuri" a la sèrie "Ventdelplà". És una actriu que s'ha desenvolupat en diferents àmbits: televisió, cinema i teatre, però el paper que l'ha fet més popular ha estat el de l'Estrellita Verdiales de "Cegada de amor", un especatcle de La Cubana.

La parella que ens comentarà l'actualitat està formada per la periodista Núria Ribó i per l'esciptor Ferran Torrent. I farem connexions en directe per saber què està fent Natàlia Via Dufresne, la medallista en vela..

El periodista Carles Capdevila ens parlarà d'aquelles notícies i fotografies curioses, que moltes vegades ens passen per alt a la secció "Trobo que se'n parla poc".

La música la posarà l'Hugo amb la cançó "Regálame tus besos".

I acabarem el programa amb el científic d'"El club", Dani Giménez, que ens resoldrà algun dubte o ens ensenyarà algun petit truc. Per exemple, per què els gats sempre cauen drets?
Anar al contingut