Maridatge entre paladar i salut

Xantal Llavina i el doctor Miquel Cebrià, a "La salut al cistell"

La periodista i el doctor seran els convidats del programa i parlarem de l'anxova de l'Escala i de la patata de Prades.

Els productes que es destacaran seran l'anxova de l'Escala i la patata de Prades. "La salut al cistell" se centrarà en el procés que ha de passar el seitó per arribar a convertir-se en una deliciosa anxova de l'Escala. I, a Prades, descobrirà quin és el secret perquè allà hi creixin patates d'alta qualitat. Els pradencs en diuen trumfos i quan es cuinen tenen un punt d'aroma de castanya.

L'August, el Marcel Gorgori i el doctor Miquel Cebrià donaran alternatives per prevenir i ajudar a curar la grip estacional i la compararan amb la grip A, que ha aixecat tant rebombori aquest hivern.

Hi haurà "El consell de Mercabarna" i el cuiner Àngel Pascual, el xef del restaurant Lluçanès, reconegut amb una estrella Michelin, explicarà diversos trucs o formes senzilles de cuinar les castanyes i els moniatos. Un avançament: canelons de moniato farcits de fruita seca.

La periodista Xantal Llavina anirà a comprar amb la Màbel al Mercat de la Llibertat de Barcelona i a la cuina proposarà uns menús que jutjarà el catedràtic especialista en nutrició, l'August Corominas.
Anar al contingut