Una nit màgica

La cavalcada de Reis des de Tarragona

El 5 de gener, Nit de Reis, TV3 ofereix en directe la tradicional cavalcada, que es farà des de Tarragona, presentada per Ana Boadas i Elisabet Carnicé.

Com cada any des del 1985, la tarda del 5 de gener, TV3 farà arribar la il·lusió a les cases catalanes amb les imatges dels tres Reis d'Orient desfilant amb les joguines que repartiran durant tota la nit. Aquest any la retransmissió per TV3 es farà des de Tarragona i anirà a càrrec de l'Ana Boadas (col·laboradora de "Divendres") i de l'Elisabet Carnicé (conductora del "TVist").

Coincidint amb el centenari de la cavalcada a Tarragona, la ciutat serà la que servirà d'escenari per a l'arribada dels Reis a TV3. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran per mar i TV3 ho ensenyarà, així com el seu pas per la rambla Nova, el carrer de la Unió i la plaça de la Font, on hi ha l'Ajuntament.

Ana Boadas seguirà la cavalcada a peu de carrer per copsar de ben a prop tot el que susciti entre grans i, sobretot, petits. I per donar tots els detalls de la comitiva reial.

Elisabet Carnicé serà a la plaça de la Font, lloc on els Reis acabaran la desfilada pels carrers de Tarragona, i rebrà la visita d'uns veïns molt coneguts, Oriol Grau i Fermí Fernández, i de tres personatges del Club Super3 -en Roc, la Pati Pla i en Fluski-, que hauran de fer una cursa contrarellotge per arribar a temps a lliurar la seva carta a Ses Majestats.

Per fer la transmissió, tradicionalment, una de les més ambicioses de l'any, TV3 ha mobilitzat un equip humà format per 85 persones. En l'apartat tècnic, se situaran 6 càmeres al port, una de les quals de radiofreqüència, situada dins el vaixell amb la comitiva reial i 14 distribuïdes pels carrers de la ciutat (dos, també RF).

Encapçala la transmissió Paco Fernández com a realitzador i Merche Larumbe en la producció. La direcció de fotografia, de gran importància en l'esdeveniment, és de Martí Cabra; el guió, d'Anselm Roig, i la direcció executiva, de Cristina Muñoz Clotet.
Anar al contingut