Comunicat

La CCMA lamenta que TV3 s'hagi deixat de rebre al País Valencià

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) lamenta la situació que ha portat Acció Cultural del País Valencià (ACPV) a tancar els repetidors que reemeten el senyal dels canals de Televisió de Catalunya en terres valencianes.

La Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals entén la decisió d'ACPV davant l'amenaça de sancions econòmiques i recorda que, amb la voluntat de facilitar un acord de reciprocitat, des de l'agost del 2008 emet el senyal de la Televisió Valenciana a través del seu segon múltiplex. Aquest senyal va quedar interromput l'estiu passat, quan la Televisió Valenciana va cessar les emissions a través del satèl·lit.

La CCMA vol fer constar, en qualsevol cas, la seva predisposició a col·laborar per resoldre aquesta situació i confia que s'arribi a un acord entre els governs valencià i català per garantir la reciprocitat de les emissions de Canal 9 i TV3.

Mentrestant, la CCMA recorda que a través del portal Tv3.cat i dels televisors i mòbils amb connexió a la xarxa es poden seguir les emissions de la majoria de programes de Televisió de Catalunya des de qualsevol lloc del món.
Anar al contingut