"La columna" és el programa de les tardes a TV3, una oferta diferent i alternativa als programes de tarda de les altres cadenes. Des de bon començament ha obtingut el favor de la crítica i, sobretot, la bona resposta del públic. "La columna" no fa premsa del cor ni es dedica a tafaneries de la gent pública o privada; no fa sang i fetge ni busca l'espectacle morbós.

A "La columna" es parla de les coses que interessen tothom i se segueix l'actualitat política, social i cultural. Hi trobareu personatges que tenen coses a dir, des de ministres fins a immigrants, passant per actors, cantants, capellans, escriptors, metges...

Fem demostracions pràctiques, resolem dubtes i problemes i combinem el rigor periodístic amb l'espectacle, expliquem les coses més serioses i també fem broma. Un programa diferent, per a un públic que exigeix una bona tele... Aquesta és la quarta temporada a les tardes de TV3.

"La columna" té una web on es pot consultar la programació setmanal, es poden veure els millors moments en vídeo de cada setmana i moltes coses més.