Bateja aquest Barça

Ziga-zaga Team, nom de la temporada

En una final molt renyida, entre tots vosaltres heu decidit que Ziga-zaga Team sigui el millor nom per aquest Barça.

Si el Barça de Johan Cruyff l'anomenaven Dream Team, aquest Barça de Pep Guardiola també es mereixia un nom. Per aquest motiu, el 10 de maig us vam proposar endinsar-nos en la recerca d'aquest nou nom. Vam demanar-vos que ens enviéssiu les vostres propostes i entre les més de 20.000 que hem rebut en van sortir cinc noms finalistes i, entre aquests, vau escollir un guanyador: Ziga-zaga Team.

En una final molt renyida celebrada el dimarts a la nit durant el "Londres, París, Roma", contra tot pronòstic i amb un 28% del total dels vots rebuts, vau decidir que el millor nom era Ziga-zaga Team. Molt a prop, amb un 26%, es va situar la proposta Pep Team Barça. En tercer lloc i amb un 23%, Pep Show Boys. I en quarta i cinquena posició hi vau situar La Guardiola Mecànica i Ho Haveu Vist TEAM, respectivament.

Us agraïm enormement els milers de propostes que ens heu fet arribar durant aquests dies i, per demostrar-vos-ho, dimarts vam fer un sorteig entre tots els participants per aconseguir un viatge amb l'equip del Barça a la Lliga de Campions de l'any que ve. L'afortunat que es va emportar el premi va ser Maurici Fargas, de Manresa. Bon viatge blaugrana!
Anar al contingut