BIENNAL DE FOTOGRAFIA

Francesc Fàbregas, a la IV Biennal de Fotografia Xavier Miserachs

El cap de Culturals i Especials de TV3 i dedicat a la fotografia des del 1972, participa en la quarta edició de la Biennal de Fotografia Xavier Miserachs amb un treball titulat "Vianants".

La quarta edició de la Biennal de Fotografia Xavier Miserachs ja és aquí. I amb ella el desig dels organitzadors i participants d'acostar tot el possible l'art de la fotografia a la gent de la Comarca de Palafrugell, tant en el seu vessant artístic com documental. Un dels encarregats de fer-ho és, precisament, el cap de Culturals i Especials de Televisió de Catalunya, Francesc Fàbregas, que es dedica a la fotografia des del 1972.

Fàbregas realitza unes fotografies plenes de detalls que porten a apreciar una realitat que sovint ens passa inadvertida. Aquest any ha presentat el treball "Vianants", amb el qual pretén fer-nos veure que, malgrat que moltes vegades ens passem la vida cercant allò extraordinari, allò essencial ho tenim davant dels nostres ulls. I Francesc Fàbregas ha après que és caminant i mirant els entorns de la vida quotidiana que es pot revelar allò que roman ocult davant la nostra mirada.

La mostra es pot veure a la sala d'exposicions del TMP de Palafrugell, entre el 30 de setembre i el 22 d'octubre
Anar al contingut