ACTUALITAT

Francesc Escribano, nou director de TVC

El director general de la CCRTV, Joan Majó, ha notificat al Consell d'Administració el nomenament de Francesc Escribano com a director de Televisió de Catalunya.

El director general de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV), Joan Majó, ha notificat, avui, al Consell d'Administració d'aquesta corporació el nomenament de Francesc Escribano com a director de Televisió de Catalunya. Escribano és actualment el cap de programes de TV3.

El Consell d'Administració de la CCRTV ha expressat, per unanimitat, la seva satisfacció i identificació amb la proposta del director general.

D'altra banda, Majó també ha informat el Consell d'Administració de modificacions en l'organigrama de les empreses. La proposta vol augmentar el nivell de coordinació entre si, concentrant en els directors de cada empresa la responsabilitat dels continguts, i desplaçant cap a la CCRTV les funcions de gestió relacionades amb l'administració, les finances, els recursos humans i la tecnologia. El consell també ha manifestat la seva identificació amb aquesta opció estratègica.

Per últim, durant aquesta reunió, que s'ha mantingut a primera hora d'aquesta tarda, el director general de la CCRTV ha comunicat al consell que en aquests moments treballa sobre el nomenament del futur director de les Emissores de la Generalitat, que serà efectuat pròximament.
Anar al contingut