Comunicació

Els secrets del llenguatge no verbal amb Teresa Baró a "Divendres"

"La gran guia del llenguatge no verbal", de Teresa Baró, ens obre les portes a interpretar millor els missatges que emeten els altres. Avui ens visita l'autora del llibre. I amb l'Espartac anirem fins a Martorell.

Teresa Baró, consultora experta en comunicació, ens mostra al programa d'aquest dilluns, a través del seu nou llibre, "La gran guia del llenguatge no verbal", tots els elements necessaris per entrar a formar part d'aquest cercle de persones que pot llegir els senyals no verbals, i interpretar molt millor els missatges que emeten els altres. L'objectiu: aconseguir una forma de felicitat molt més autèntica, vinculada a la qualitat de les relacions humanes que establim al nostre voltant gràcies a la comunicació, més enllà de l'èxit professional, els diners o la fama.

Aquesta setmana, Espartac Peran i l'equip d'exteriors es traslladen fins a la localitat de Martorell, lloc que tanca una estreta relació amb la creació dels peatges de les autopistes, i molt aviat descobrirem el perquè. Mentrestant coneixerem les peculiaritats del català que es parla en aquesta zona de Catalunya al costat de l'escriptor Màrius Serra. A més, avui també ens espera Carme Palou, guia i responsable dels museus de Martorell.

Sebastià Serrano, Pere Escobar, Núria Ferré, Carles Capdevila i Tian Riba tornen a conformar la tertúlia d'actualitat al voltant de les últimes notícies de l'escenari sociopolític del cap de setmana.

"Divendres", amb Xavi Coral i Espartac Peran. Cada tarda en directe a les 16.30, per TV3.


Anar al contingut