Informació i entreteniment

"Els matins" estrena nova temporada amb Ariadna Oltra i Helena Garcia-Melero

"Els matins" comença una nova temporada amb la incorporació d'Ariadna Oltra a la presentació, juntament amb l'Helena Garcia Melero, i la voluntat de continuar sent referent de l'oferta matinal a Catalunya.

Dilluns 5 de setembre, a les 8 en punt, "Els matins" torna a TV3. Ho fa encetant una nova etapa amb Ariadna Oltra i Helena Garcia Melero i sota la direcció de Manel Sarrau. En paraules de la directora de TV3, Mònica Terribas, "tot canvia per continuar sent líders i referent de l'oferta matinal a Catalunya".

Al nou plató i amb una imatge totalment renovada, s'ha presentat a TV3 la nova etapa del magazín-informatiu líder de la programació matinal a Catalunya, un programa amb una trajectòria de vuit anys en antena i amb una marca consolidada que estrena temporada afrontant nous reptes.

"El nostre propòsit és innovar i millorar el que tenim, i en això hem estat ocupats els últims mesos", ha dit la directora de TV3 en la presentació. Terribas ha destacat que "Els matins" continuarà pivotant en la informació i l'entreteniment responsable i ha destacat la voluntat del programa "de continuar sent el referent informatiu i explicar tant les coses que passen aquí a prop com el que està passant a Líbia, i tenim els professionals per fer-ho".

Quan li han preguntat per la marxa de Josep Cuní de la cadena, la directora de TV3 ha recordat que "a TV3 han treballat molts professionals que ara són a la ràdio i a les televisions privades de l'Estat i n'estem molt orgullosos. Però no tenim por, perquè el pas de dir adéu i bona sort l'hem fet altres vegades i això ens ha obligat a reinventar-nos, a aixecar-nos i a trobar talent intern". A més, ha afegit la directora, "el lideratge de TV3 no recau en una sola persona".

En aquesta nova etapa, el periodista Manel Sarrau firma la direcció del programa i Ariadna Oltra i Helena Garcia Melero s'encarregaran de la presentació. La primera obrirà el programa amb el pes de la part informativa, on es mantenen l'entrevista i la tertúlia amb nous col·laboradors, i Melero n'assumirà la segona part del programa, on es prioritzaran els continguts de magazín i temes socials i de denúncia.

"L'equip no és nou, és un equip sòlid amb una trajectòria de vuit temporades fent matins i, per tant, el repte ens el coneixem", ha explicat el director Manel Sarrau, que també ha avançat que el programa incorporarà nous col·laboradors i nous contertulians. "A la tertúlia hi haurà bastantes cares noves, amb la intenció que el ventall d'opinions i el ventall generacional es noti en pantalla", ha dit.

Una altra cara nova del programa serà la periodista Ariadna Oltra, que s'incorpora a l'equip després del seu pas pel "TN vespre", i ho fa decidida a "mantenir la marca que ha consolidat "Els matins" i a disfrutar fent informació. "Quan em van proposar venir al programa, no vaig demanar ni una hora per pensar-m'ho", ha afirmat.

La seva companya a la pantalla serà Helena Garcia Melero, que ja formava part de l'equip del programa, i que ha assegurat que "Els matins" és el millor programa on podia treballar "perquè m'estimo l'equip i perquè és la televisió en majúscules, on hi caben tots els gèneres informatius".

Per Melero, que coneix bé el programa, el repte d'aquesta tardor és "millorar l'exigència de la meva feina i crear noves sinergies amb l'equip".
Anar al contingut