Recordem els millors moments

"Els matins": especial programa 2000

Aquest dilluns, una part del programa estarà dedicada a recuperar els moments més significatius d'aquestes dues mil emissions: actualitat, connexions, moments mítics, les actuacions més destacades...

"Els matins" va aparèixer en antena per primera vegada el 23 d'abril del 2004, i ràpidament es va situar en el lideratge de la franja matinal, que ha mantingut ininterrompudament durant tot aquest temps.

El programa s'emet cada dia, de dilluns a divendres, entre les 8 del matí i les 2 del migdia. Analitza l'actualitat des de diferents punts de vista, servint-se de tots els formats periodístics. Com a línia argumental comença amb les notícies de la jornada, segueix amb l'entrevista a personatges del dia i continua després amb una tertúlia amb els analistes més destacats del país.

Presentat per Ariadna Oltra i Helena Garcia Melero, "Els matins" consta de dos grans blocs. De les 08.00 a les 11.00 és en clau sobretot informativa, i de les 11.00 a les 14.00 adopta un format de magazín. Les connexions territorials amb les unitats mòbils adquireixen gran importància en la graella diària: el programa està present en els punts més importants de l'actualitat.

"Els matins" compta, a més, amb tota la xarxa de delegacions de TVC per servir la informació i oferir elements d'anàlisi als telespectadors. La informació al moment: aquest és el nostre compromís del programa amb l'audiència.

Anar al contingut