Ascens al Manaslú (8.163 m.)

"Els homes que volien pujar una muntanya de més de 8.000 metres", al 36è Festival del Caire

El documental "Els homes que volien pujar una muntanya de més de 8.000 metres", dirigit per Pere Herms, produït per Abyssinia Films i amb la col·laboració de TVC, ha estat seleccionat per participar en el 36è Cairo International Film Fest, en la secció Especial Presentations.

L'organització del 36è Cairo International Film Fest, ha seleccionat el documental "Els homes que volien pujar una muntanya de més de 8.000 metres" en la secció Especial Presentations, fora de concurs. El festival està organitzat pel Ministeri de Cultura d'Egipte i se celebrarà entre els dies 9 i 18 de novembre.
 
"Els homes que volien pujar una muntanya de més de 8.000 metres" tindrà dues projeccions, en el marc del festival: el diumenge 16, a les 10.00, i el dilluns 17, a les 20.00, ambdues al Hanager Arts Theater.
 
El documental narra la història de Raül Coromines i Pere Herms, un alpinista i un cineasta units per un somni comú: pujar per primera vegada una muntanya de més de 8.000 metres. Durant mesos, cineasta i alpinista es desplacen a la recerca d'experiències vitals per l'Himàlaia per acabar intentant ascendir la vuitena muntanya més alta del món, el Manaslu, de 8.163 m.
 
TVC té previst estrenar "Els homes que volien pujar una muntanya de més de 8.000 metres" el proper 13 de novembre.
Anar al contingut