Cultura

Els Amics de les Arts visiten l'últim "Ànima" del 2010

El grup musical ha viscut el seu any gloriós amb l'èxit del disc "Bed & Breakfast", desbordant les previsions de públic en les seves actuacions.

El grup Els Amics de les Arts visita el plató d'Ànima (33, a les 23.20) en l'últim programa de l'any del magazín cultural del 33.

El programa aprofitarà per fer pública la llista elaborada per la redacció dels 10 noms essencials del 2010, els nostres 10 "amics de l'ànima", una llista que reconeix feines destacades de l'any en l'àmbit de la música, el teatre, el cine, la literatura, el circ, l'arquitectura…
El programa també comptarà amb un dels protagonistes destacats de l'actualitat cinematogràfica, l'actor Juan José Ballesta, protagonista de dues de les estrenes destacades d'aquest mes, "Entrelobos" i "Bruc".

I entre tota l'allau de propostes circenses d'aquests dies, hem estat a l'Ateneu Popular de 9 Barris per celebrar, amb ells, el 15è aniversari del seu Circ d'Hivern.
Des d'"Ànima", ens farem ressò dels premiats, la mateixa nit del dia 20, dels primers premis de circ de Catalunya, que concedeix la revista "Zirkólika".

A més, ara que vénen uns dies de festa, aprofitarem per recomanar una visita d'interès a tres dels centres d'art i cultura més dinàmics d'Europa: el Gasworks de Londres, l'Ars Electronica de Linz, a Àustria, i el Baltic Arts Center de l'illa de Visby, a Suècia.
Anar al contingut