Canvi de presentadora

Elisabet Carnicé pren el relleu a Mari Pau Huguet al capdavant del "Tvist"

Després de la pausa nadalenca i coincidint amb l'any nou, el "Tvist" es renova i estrena presentadora: a partir d'ara, Elisabet Carnicé serà l'encarregada d'acompanyar-nos en l'espai dels migdies de TV3.

L'Elisabet és una cara que els espectadors de TVC ja han vist amb anterioritat, ja que ha presentat els programes "Quarts de nou", "Dolça Catalunya", "On anem?" i "Cinc minuts més".

Raquel Mateos, Cristina Dalmau, Marc Villanueva i Darío Porras seran els col·laboradors del "Tvist" que cobriran els diferents àmbits que aborda cada dia aquest programa, que s'emet en directe.

Com sempre, el "Tvist" es farà ressò de tots els espais i sèries dels diferents canals de la Televisió de Catalunya (TV3, el 33, el K3, el 3/24 i el 300), però ho farà buscant el factor sorpresa amb una proposta moderna, àgil i variada. Una de les principals novetats que es posaran en funcionament aquest 2009 serà la secció "Els millors moments del dia": l'equip del programa seleccionarà tres moments destacats del dia abans en qualsevol dels canals de TVC, i el públic, amb els seus sms, decidirà el moment guanyador. Cada divendres se sabrà quin ha estat el millor moment de la setmana.

Una altra de les novetats serà la figura del voluntari tecnològic: els reporters del programa aniran per Catalunya a instal·lar els descodificadors de TDT i a fer més fàcil als catalans el pas de la televisió analògica a la digital.

Les entrevistes seran molt variades i l'espectador no sabrà en cap moment amb què es pot trobar. El convidat se sotmetrà a proves constants i inesperades, com preveure el seu futur, ensenyar amb detall què porta posat o fer front a un cara a cara en què es descobriran detalls de la seva personalitat.

Altres seccions ja consolidades i conegudes pel públic es potenciaran, com ara els comentaris esportius de l'expert Lluís Canut, l'última hora de la Fórmula 1 amb Laia Ferrer, la valoració lingüística sobre com es parla el català a TVC, les recomanacions del psicòleg Pere Font sobre la conducta humana o l'anàlisi de la metgessa nutricionista Pilar Senpau sobre com mengen els personatges de les sèries de TVC. A més, com ja s'ha anat fent aquest últim trimestre, s'aniran a veure els diferents programes de TVC a casa d'espectadors de tot Catalunya que vulguin obrir les portes als reporters del "Tvist" i passar una bona estona.
Anar al contingut