25-N

Eleccions al Parlament de Catalunya: el debat

Ramon Pellicer modera, en directe, el debat amb els candidats a la presidència de la Generalitat de les set formacions amb representació parlamentària: Artur Mas (CiU), Pere Navarro (PSC), Alícia Sánchez-Camacho (PPC), Joan Herrera (ICV-EUiA), Oriol Junqueras (ERC), Albert Rivera (Ciutadans) i Alfons López Tena (SI).

Diumenge 18 de novembre, TV3 i el 3/24 oferiran en directe, després del "TN vespre", el debat amb els candidats a la presidència de la Generalitat de les set formacions amb representació parlamentària.

El debat, que tindrà lloc a les instal·lacions de TV3 a Sant Joan Despí i que es podrà seguir en directe també a través del portal 324.cat i Catalunya Ràdio, el moderarà el periodista Ramon Pellicer i tindrà una durada aproximada de 120 minuts.

Hi participaran Artur Mas (CiU), Pere Navarro (PSC), Alícia Sánchez-Camacho (PPC), Joan Herrera (ICV-EUiA), Oriol Junqueras (ERC), Albert Rivera (Ciutadans) i Alfons López Tena (SI).

El tuitòmetre del debat

L'eina que el portal 324.cat ha estrenat per poder seguir de manera gràfica què s'està dient de la campanya electoral a Twitter, el tuitòmetre, tindrà un apartat específic per al dia del debat.

A partir de les 21h, es començaran a recollir tots els tuits que es generin amb l'etiqueta #debatTV3. Això permetrà seguir la informació que estan generant els tuits que inclouen aquella etiqueta. És a dir, es mostrarà exclusivament la conversa al voltant del debat a Twitter.

Anar al contingut