Gastronomia

El restaurant La Plaça, de Madremanya, al "Cuines"

Vicenç Fajardo, un dels cuiners amb més projecció de les comarques gironines, ens ensenya a preparar plats ben originals com un sard amb nyàmeres i llima o uns canelons de remolatxa farcits amb tàrtar de vedella.

Al "Cuines" obrim la setmana amb la visita del xef Vicenç Fajardo, del restaurant La Plaça, un dels cuiners amb més projecció de les comarques gironines.
 
El restaurant La Plaça està radicat en un petit hotel a Madremanya, un poble del Gironès situat a tocar del Baix Empordà que presumeix de tenir molt a prop grans productes de l'horta i del mar.
 
Dilluns començarem per un plat tan saludable com saborós: una crema de porros amb coco, llagostins i poma. De fàcil elaboració i molt energètic. Dimarts no deixem el marisc i us presentem un estofat de bolets amb gambes. Un plat ric en ferro. Dimecres, 5 de febrer, serà el moment de saber com fer un plat tan nutritiu com el sard amb nyàmeres, llima i espinacs. El dijous el dedicarem a descobrir el procés de fer uns canelons de remolatxa i farcits amb un tàrtar de vedella.
 
Divendres és el torn de la "Cuina de casa". Mireia Gimeno és una desenvolupadora web que ve de Vallirana, al Baix Llobregat, per presentar-nos el seu plat: una crep de fajol amb espinacs a la catalana, un plat per als que, com ella, son vegetarians vegans.
Anar al contingut