Gastronomia

El restaurant Ca l'Amador, de Josa de Cadí, a "Cuines"

El xef del restaurant passarà per tots els estils, des d'un saborós bacallà a la planxa amb pèsol negre fins un entrepà de llom i formatge amb el toc del cuiner. A més, la xef amateur presentarà unes magdalenes de pernil i formatge.
Actualitzat
Aquesta setmana, "Cuines" rebrà la visita de Diego Alías, el jove xef del petit gran restaurant Ca l'Amador, situat a la petita localitat de Josa de Cadí, a peu del Pedraforca.

Dilluns ens ensenyarà un bacallà a la planxa amb pèsol negre, una de les seves especialitats. Dimarts jugarem amb dolç i salat amb les seves sardines de la costa amb mel i mató. Dimecres farem un divertit milfulls de formatge de cabra i melmelada d'albercoc. I dijous, un senzillíssim entrepà de llom i formatge molt enrotllat.

Pel que fa al cuiner amateur de la setmana, aquest cop arribarà des de Viladecans. Es tracta de l'Ester Fernàndez, una gestora financera que presentarà unes magdalenes de pernil i formatge.