Tendències digitals

El reconegut bloguer Marc Vidal, entrevistat a "Singulars"

Jaume Barberà conversarà amb aquest emprenedor i impulsor de les xarxes socials, autor d'un dels blogs més influents a Espanya.

Marc Vidal visitarà el dimarts 3 de novembre el plató de "Singulars", el programa d'entrevistes de Jaume Barberà al 33. Vidal és un apassionat de les noves tecnologies i un impulsor de xarxes socials i corporatives. De fet, se'l considera un dels gurus de la xarxa social i un marcador de tendències digitals. Però també és un dels crítics més àcids i contundents de la realitat econòmica espanyola. El seu blog és un dels més influents i seguits a Espanya i no es mossega la llengua.

Marc Vidal és un emprenedor. Llicenciat en Direcció i Administració d'Empreses amb màster en Gestió Patrimonial. Expert en "trading" corporatiu i en estratègies d'inversió. Director General de CINK i conferenciant. Fundador de 7 empreses (Nagerman Networks, Sitcom Mitjans, Miremar Consultors, Doble Utopia, Eworks Inv, Poliblocs.cat i Catosfera Login).

Ha treballat per BitMusic, Max Music, i per al canal privat de la televisió francesa TF1. I actualment participa en el primer Programa Superior de l'Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT) & Hardware University per a l'estudi de noves fórmules de negoci i de comunicació tecnològica.

Ha guanyat el premi al millor blog espanyol el 2006 i el tercer premi al millor blog europeu concedit per EuroBlogs Awards.
Anar al contingut