Anime japonès

El canal Super3 estrena nous capítols de "One Piece"

Els nous episodis corresponen a la saga "After Marineford" i es podran veure durant dos caps de setmana al canal Super3.

 
El cap de setmana del 6 i 7 de setembre arriben nous capítols de la sèrie "One Piece" al canal Super3. Tant dissabte com diumenge, a partir de les 12.25, es programaran tres capítols de la sèrie corresponents a la saga "After Marineford".

La resta d'episodis d'aquesta saga es podran veure el cap de setmana següent, el 13 i 14 de setembre a la mateixa hora. En total s'estrenaran 12 capítols d'aquesta producció que ha esdevingut un clàssic de l'anime japonès.
 
Al primer capítol que es podrà veure, en Garp torna al poble de Foosha, i la Dadan, desfeta per la mort de l'Ace, s'hi enfronta. En una illa del Nou Món, en Shanks i els pirates d'en Barbablanca celebren  el funeral de l'Ace i el seu capità. I a l'illa de les dones, en Ruffy està mort de pena i remordiment. La culpa i la vergonya el superen fins que en Jinbe el força a reaccionar fent-li pensar en els seus amics i les ganes que té de veure'ls.
 
L'emissió de "One piece" els migdies dels dies einers a partir del 15 de setembre  començarà pel capítol 406. 


L'argument de la sèrie
En Gold Roger es va proclamar rei dels pirates i, abans que l'executessin, va anunciar que havia deixat un tresor meravellós amagat en algun lloc de la Grand Line. Aleshores, tots els pirates del món es van marcar un objectiu: trobar aquest tresor tan desitjat. Un d'aquests pirates és en Ruffy que, amb la seva tripulació, s'ha afegit a la recerca del gran tresor a bord del "One Piece". 

 
Anar al contingut