Anime japonès

El canal Super3 estrena nous capítols de "One Piece"

En total s'estrenaran 59 capítols d'aquesta sèrie, convertida ja en un clàssic de l'anime japonès. Els nous episodis corresponen a les sagues "Marineford" i "After Marineford".

Aquest dijous arriben al canal Super3 nous capítols de la sèrie "One Piece". Cada tarda, a partir de les 16.10 h i de dilluns a dijous, es podrà veure un nou episodi corresponent a les sagues "Marineford" i "After Marineford". En total s'estrenaran 59 capítols d'aquesta producció, que ha esdevingut un clàssic de l'anime japonès.
 
Els primers dos nous capítols que es podran veure són una retrospectiva especial en què en Ruffy, el protagonista, recorda diversos fets abans de la seva arribada a Marineford. Lluny de la seva tripulació, en Ruffy ha aconseguit escapar-se d'Impel Down, la presó més gran del món, i es dirigeix al Quarter General de l'Armada per rescatar el seu germà Ace.
 
L'argument de la sèrie
 
Gold Roger es va proclamar rei dels pirates i, abans que l'executessin, va anunciar que havia deixat un tresor meravellós amagat en algun lloc de la Grand Line. Aleshores, tots els pirates del món es van marcar un objectiu: trobar aquest tresor tan desitjat. Un d'aquests pirates és en Ruffy, que, amb la seva tripulació, s'ha afegit a la recerca del gran tresor a bord del '"One Piece".
Anar al contingut