Cinema manga

El canal 3XL programa tres pel·lícules de la saga "Evangelion"

Divendres 29 d'abril acaba aquesta sèrie d'animació japonesa però podeu continuar gaudint de la seva història amb les pel·lícules.

Divendres 29 d'abril, el canal 3XL emet el darrer capítol de la sèrie "Evangelion". Però aquesta trama no desapareix de la graella del canal, ja que els tres divendres següents, el 3XL emetrà les pel·lícules "Evangelion: la fi", "Evangelion 1.0" i "Evangelion 2.0". Aquestes dues últimes s'estrenen a TVC i han estat creades gràcies a la combinació d'animació digital 2D i 3D.

La sèrie "Evangelion" té un guió original i un gran realisme tecnològic i científic, que han fet que aquesta producció hagi revolucionat de manera espectacular el món de la ciència-ficció d'animació i l'hagi convertit en un dels èxits més importants dels últims anys al Japó. Aventures, intriga, seducció i tecnologia avançada són diversos elements que es combinen a la perfecció en una producció que ja s'ha convertit en sèrie de culte en molts dels països on s'ha emès.

La història arrenca un dia en què la ciutat de Tokio-3 està deserta. Les tropes envolten la ciutat i per tot arreu hi ha bateries de míssils esperant en silenci. Tots els habitants s'han hagut de refugiar. Al quarter general de la NERV, militars i científics esperen amb nerviosisme que es confirmi allò que sospiten. Mentrestant, Shinji Ikari està sol a la ciutat buscant una noia: Misato Katsuragi, membre de la NERV. De sobte, una forma fosca i gegant emergeix de l'aigua. Els Àngels han tornat.


Les pel·lícules:

"Evangelion: la fi" (Divendres 6 de maig, 23.15 h)

Després de la sèrie Evangelion, la pel·lícula Evangelion: la fi mostra la conclusió final de la trama. La història continua quan es fabrica en sèrie un nou model d'Evangelion que va sense pilot. Mentre Asuka està en coma perquè ha perdut l'energia i Shinji es troba en un estat depressiu molt greu, l'exèrcit envaeix NERV.


"Evangelion 1.0" (Divendres 13 de maig, 23.15 h)

Una catàstrofe d'escala i magnitud inigualables afecta tot el planeta. Aquest "Segon Impacte" provoca la mort de la meitat de la població de la Terra. Quan la gent comença a pensar que la vida tornarà a ser més tranquil·la, un noi de 14 anys, Shinji Ikari, arriba a Tokio-3, convocat pel seu pare.

Després de 10 anys, Shinji es troba amb el seu pare al quarter general de l'organització governamental NERV. El seu pare li ensenya un humanoide gegant amb un sistema d'armament que NERV ha desenvolupat en secret i ordena en Shinji pilotar el gegant i lluitar contra l'Àngel. Aquest és el primer contacte de Shinji amb l'Eva-01.

Tot i que al començament en Shinji s'hi resisteix, quan veu una pilot ferida, la Rei Ayanami, decideix no escapar i entrar en combat amb l'enemic. Pilota l'Eva-01 sense haver rebut cap entrenament i Shinji s'enfronta l'Àngel.


"Evangelion 2.0" (Divendres 20 de maig, 23.15 h)

L'espectacular batalla entre els Evangelion, les màquines de combat definitives creades per la humanitat, i les insondables entitats conegudes com a Àngels s'intensifica fins a assolir el punt de ruptura a partir del qual ja res no tornarà a ser com abans.

Sota l'incessant atac invasor, l'agència NERV activa dues noves unitats d'Evangelions, pilotades per la misteriosa Mari Illustrious Makinami i l'agressiva Asuka Langley Shikinami. Per la seva banda, Shinji Ikari tracta de suportar la pressió del gran destí que li ha estat encomanat com a pilot de l'Eva-01, amb l'únic propòsit de guanyar-se l'afecte del seu pare. Però Gendo Ikari té la seva pròpia agenda secreta, que inclou fer servir el seu fill i l'enigmàtica Rei Ayanami per despertar l'Eva-01 i provocar el "Tercer Impacte" molt abans del previst.
Anar al contingut