El canal 3XL estrena la sèrie d'animació "Benvinguts a Patatamón!"
Una sitcom animada d'humor àcid de 13 capítols, dirigida al públic adult.
Coproduïda per Televisió de Catalunya

El canal 3XL estrena la sèrie d'animació "Benvinguts a Patatamón!"

Una sitcom animada d'humor àcid de 13 capítols, dirigida al públic adult.

El divendres 25 de novembre, el canal 3XL estrena la sèrie d'animació "Benvinguts a Patatamón!", coproduïda per Televisió de Catalunya.

"Benvinguts a Patatamón!", una sitcom animada d'humor àcid, dirigida al públic adult, s'emetrà cada divendres, a les 23.35 h. La sèrie ha estat coproduïda per l'estudi d'animació Yanquipay i Televisió de Catalunya i té el suport de l'Institut Català d'Indústries Culturals (ICIC).

"Benvinguts a Patatamón!" consta de 13 capítol de 12 minuts de durada i la seva sintonia és obra del grup The Pinker Tones. Com a novetat destacable, la sèrie ha estat realitzada amb tecnologia 3D a partir de la tècnica de captura de moviment ("mocap") amb actors reals. Amb aquesta finalitat, es va establir un conveni de col·laboració amb el laboratori d'investigació MediaLab, del Campus de la Universitat de la Salle de Barcelona.


L'argument: una Barcelona poblada per "éssers patata"

El Jojó és un jove qualsevol de Barcelona, que comparteix pis al barri del Raval amb els seus amics, la Ramona i el Turista. La seva vida no seria gaire diferent a la de la resta de joves de la ciutat si no fos perquè un dia es va despertar i de sobte tots els habitants de Barcelona, fins i tot ell mateix, s'havien convertit en una mena d'éssers esgarrifosos amb cap de patata.

Cada episodi se centra en el dia a dia d'aquests tres "joves patata": el Jojó, un jove ociós i neuròtic, fill d'una família de botiguers; la Ramona, de caràcter inestable, obsessionada a parts iguals amb el canvi climàtic i els diners; i el Turista, un turista anglès, obès i infantil, enamorat de Gaudí, la paella precuinada i la sangria en tetrabric marca "Olé!".


Fitxa tècnica:
Producció: Una coproducció de YANQUIPAY i TVC, amb el suport de l'ICIC i la col·laboració de MEDIALAB/LA SALLE
Autor:
Creada i dirigida per Vicent Arlandis
Productor: Iván Ruiz de Gauna Achaerandio
Tècnica: "mocap" (captura de moviment), amb la col·laboració del MediaLab de la Salle Barcelona. Animació en 3D
Anar al contingut