Actualitat

El canal 33 emet de 21.30 a 6.00

8 hores i mitja diàries de programació, que manté l'essència del canal d'oferir una aproximació als diversos vessants de la cultura.

El primer dia d'octubre hi ha canvis de freqüències en els canals Super3 i Esport3; s'uneix el contingut del Super3 i el 33, i l'Esport3 millora considerablement la seva cobertura per arribar a gairebé la totalitat de la població.

Així, la programació del canal 33 comença a les 21.30, que de dilluns a divendres obre amb la repetició del capítol de "La Riera" que haurà emès TV3 al migdia.

Continua amb programes emblemàtics de contingut cultural com "Ànima", "Cronos", "Bestiari il·lustrat", "Valor afegit", "El documental", "60 minuts", "Thalassa", "Singulars", "Òpera en texans", "Karakia", "Generació digital", "GR Pirineus", "Quèquicom", "Via llibre", "Cinema 3", "Sala 33", "Quarts de nou", "De prop", "Sputnik", "Catmusica"... i amb la incorporació durant la temporada de noves propostes com "Amb filosofia", "Odissees", "33 revolucions" i "Rurals".

Són 8 hores i mitja diàries de programació, que manté l'essència del canal d'oferir una aproximació als diversos vessants de la cultura per a un públic àvid d'aprofundir en continguts televisius que no ofereixen les cadenes generalistes.
Anar al contingut