DETECTIU CONAN

El 3XL.net estrena nous episodis del "Detectiu Conan"

El 23 de desembre arriben al 3XL.net els nous episodis de "Detectiu Conan", la sèrie d'animació japonesa creada per Gosho Aoyama.

El programa juvenil de Televisió de Catalunya, el 3XL.net, estrena nous episodis de la sèrie d'animació japonesa "Detectiu Conan". El 3XL.net emet 152 episodis nous d'aquest anime creat per Gosho Aoyama. Els episodis tenen una duració de mitja hora i s'emetran de dilluns a divendres a les tardes del 3XL.net.

El "Detectiu Conan" té una audiència molt fidel. El protagonista de la sèrie és un jove detectiu, Conan Edogawa, que a cada episodi té un cas per resoldre. Amb la seva gran intuïció el petit Conan ha de resoldre casos molt diversos, des de robatoris fins a assassinats o segrestos. Però el petit Conan, per molt complicat que sigui el cas, sempre en descobreix el culpable.

Aquesta sèrie es basa en un manga que té el mateix títol i que és un gran èxit de vendes al Japó. "Detectiu Conan", amb arguments a l'estil d'Agatha Christie, té milions de fans i ja se n'han produït molts episodis.

A la web del programa, www.3xl.net, es pot trobar més d'informació sobre la sèrie (personatges, sinopsis, enllaços...) i també un xat i un fòrum, en què els teleespectadors hi podran dir la seva.
Anar al contingut