NOVA SÈRIE

El 3XL.net estrena l'anime d'aventures: "One Piece"

El 2 de març arriba al "3XL.net" aquesta sèrie d'animació japonesa protagonitzada per un jove pirata i la seva tripulació que viuran moltes aventures en busca del tresor de Gold Roger.

El programa juvenil de Televisió de Catalunya, el 3XL.net, estrena la sèrie d'animació japonesa "One Piece". Aquesta sèrie, com la majoria d'animes, es basa en un manga del mateix nom que va ser rècord de vendes al Japó i que actualment encara es continua editant. Aquesta sèrie d'acció i aventures s'estrena el 2 de març i s'emetrà de dilluns a divendres al migdia del 3XL.net.

"One Piece" és una creació d'Eiichiro Oda i introdueix l'espectador en el fantàstic món dels pirates. El protagonista d'"One Piece" és el jove Monkey D. Luffy, conegut també com "el noi de goma" per l'estranya capacitat que té d'estirar les extremitats. Aquest noi viu mil aventures per trobar el desitjat tresor de Gold Roger, el rei dels pirates.

Però, en les seves aventures, en Luffy no està sol, ja que té l'ajuda dels membres de la tripulació del seu vaixell, que, com ell, també són força peculiars i estan disposats a lluitar contra els més malvats i a navegar pels oceans més perillosos per aconseguir el preuat botí. "One Piece" és una sèrie en què l'acció, l'aventura i l'humor estan garantits: segurament aquesta ha estat la clau del seu èxit entre el públic jove.

A la web del programa, www.3xl.net, es pot trobar més informació sobre la sèrie (personatges, sinopsis, enllaços...) i també un xat i un fòrum en què els teleespectadors hi podran dir la seva.
Anar al contingut