El 33 estrena el documenal "Pla / Lectus"
El documental, basat en l'espectacle de teatre visual i circ "Llits", està protagonitzat per Albert Pla i compta amb a música de Lluís Llach.
Teatre visual i circ

El 33 estrena el documenal "Pla / Lectus"

El documental, basat en l'espectacle de teatre visual i circ "Llits", està protagonitzat per Albert Pla i compta amb a música de Lluís Llach.

Avui, a les 22.40 i pel Canal 33, es podrà veure el documental "Pla / Lectus", una idea original de Lluís Danés dirigida per David Lillo, Aran Zulaika i el mateix Danés. El documental està basat en l'espectacle de teatre visual i circ "Llits" que es pot veure aquests dies (fins al 3 de gener) a la Sala Gran del TNC. Des que es va estrenar el 17 de desembre, "Llits" ha tingut un gran èxit de públic i ha exhaurit pràcticament les localitats de totes les representacions.

El documental està protagonitzat per Albert Pla i compta amb altres protagonistes molt especials com Lluís Llach, Gerard Quintana, Estopa, Quimi Portet, Fermín Muguruza, Lluís Danés i Jordi Dauder, entre molts altres

Albert Pla ha estat escollit per protagonitzar el nou espectacle de teatre visual i circ del director Lluís Danés i música original de Lluís Llach titulat "Llits". El paper de Pla està inspirat en un dels més grans acròbates de tots els temps: el Gran Lectus. A mesura que avancen els assajos, Pla entra cada cop més dins del seu personatge. Un dia, durant un dels assajos, Pla té un accident i es fa un cop al cap. Quan es desperta, està convençut de que és el Gran Lectus. Amics de Pla i col·laboradors de l'espectacle ens acompanyen en aquest viatge per entendre com en els processos de creació, la realitat i la ficció sovint es confonen.

"Pla / Lectus" té una durada d'uns 50 minuts i és una producció de Santamandra Produccions, Andreas Claus i Lila Pla Alemany i Televisió de Catalunya. Amb la col·laboració de Soul Produccions i Àtic TV. I el suport del Teatre Nacional de Catalunya (TNC), l'Institut Català d'Indústries Culturals (ICIC) i el Consell Nacional de les Arts de Catalunya (CONCA).
Anar al contingut