Programació especial

Dilluns, nit de revetlla al 33

El 33 celebra la revetlla de Sant Joan amb una programació especial i ben variada: comença amb "Dolça Catalunya", segueix un concert d'Elton John, l'especial "Nits de festa" i, per acabar, dues peces sobre la indústria de Bollywood.

Dolça Catalunya: Coca de revetlla (21.25)

La coca màgica. Sant Joan: la revetlla, el solstici, la fertilitat, la rauxa... i la coca, obsequi dolç per al paladar. El programa mostrarà quins són els ingredients secrets que fan d'aquestes postres el moment insubstituïble del ritual de la nit màgica.


Elton John. The red piano (21.50)

Un "Sputnik" dedicat a Elton John, un artista extravagant i sovint excessiu. Però, per damunt de tot, Elton John és l'autor d'algunes de les millors cançons pop dels últims 30 anys. Fa poc, a Las Vegas, el cantant britànic va interpretar els millors títols de la seva carrera en un concert únic, amb projeccions i escenografia de David Lachapelle, fotògraf estrella de moda, música i publicitat, i un artista tan extravagant com Elton John. El resultat, "The red piano", és tot un espectacle pop digne de Las Vegas. Una fantàstica posada en escena pensada per il·lustrar un repertori de primer ordre. "Your song", "The bitch is back", "Candle in the wind", "Pinball wizard" i "Daniel" formen part d'aquest concert.


Nits de festa (22.40)

El programa fa un repàs durant 90 minuts de totes aquelles cançons que han marcat els últims 25 anys de festa de TV3 i les nits de revetlla. Començant pel 2008 i tirant enrere fins al 1983, es combinarà música servida en format de videoclips o actuacions als platós de l'"Sputnik", als festivals i concerts on han estat les càmeres de TV3.

La selecció d'artistes que posaran música a aquesta nit de festa serà ben diversa i n'inclourà de nacionals i d'internacionals, des de Mano Negra a Chemical Brothers, de Madonna a Franz Ferdinand...

Una nit de festa amb un punt nostàlgic, però festiu per damunt de tot.

El programa tindrà una veu en off, l'Oriol Rafel, la veu del programa "Silenci?".


Bollywood: Connexió Masala (00.20)

Bollywod: nom popular amb què es coneixen les pel·lícules índies fetes a Bombai. Masala: mescla d'espècies típica de la cuina de l'Índia. Coreografies espectaculars. Tradició i modernitat. Actors i actrius estrella. Amor, acció, efectes especials, llum i color. Benvinguts a Bollywood, el cine amb gust de Masala!
Un reportatge de producció pròpia de 25 minuts de durada que proposa un viatge a tot allò que envolta la indústria cinematogràfica de l'Índia, coneguda popularment com a Bollywood. Tal i com passa amb les pel·lícules de Bollywood, el to del reportatge és planer, informatiu, diverit i ple d'espectale, amb fragments de les pel·lícules, videoclips i musicals que han marcat la història de Bollywood. L'estrena recent al Teatre Tívoli de Barcelona de "Bollywood, The Show" ha revifat l'interès que des de fa anys desperta la cultura provinent de l'Índia, amb un lloc molt destacat Bollywood. Aquest nom, suma de "Bombai", la meca del cine al país, i "Hollywod", es refereix en essència a l'única indústria cinematogràfica que rivalitza en xifres amb les pel·lícules dels Estats Units. Una dada: a l'Índia s'estrenen 800 i 900 pel·lícules de mitjana l'any, que després s'exporten a tot el món. Ara bé, tot sovint les pel·lícules de Bollywood arriben marcades de tòpics, resultants de les diferències culturals entre Orient i Occident.
A "Bollywood. Connexió Masala" es veu i es parla del Bollywood conegut i el més desconegut, original i divertit. Hi apareixen els actors i actrius estrella, els millors números musicals, els "remakes", còpies i plagis constants, el Bollywood més "sexy", els musicals que han triomfat... Per fer-ho, s'ha comptat amb entrevistes a Domingo López, periodista especialitzat en cinema asiàtic de la Revista "Cineasia", Carlos R. Rios, director del BAFF (Festival de Cinema Asiàtic de Barcelona, un dels més importants a nivell europeu), Sara Barrera, periodista, ballarina i primera catalana que ha actuat a Bolywood, i Lidia Guevara, integrant del grup musical Banghra, èxit de vendes a Espanya el 2007 inspirat en l'estètica i els ritmes de Bollywood. Finalment, l'especial també inclou entrevistes als responsables de "Bollywood, The Show".


Una nit a Bollywood (00.45)

L'èxit dels films produïts a Bollywood ha traspassat la frontera de l'Índia i les seves pel·lícules, on els actors a més d'interpretar canten i ballen, estan de moda a Occident. "Una nit a Bollywood" és un programa especial que recull una selecció de 90 minuts d'alguns dels moments més brillants de 40 anys del cinema musical indi.
Anar al contingut