Audiències

Dia de rècords a TV3

TV3 va ser dilluns la cadena més vista a Catalunya, amb uns nivells d'audiència que no s'aconseguien en dilluns des de l'octubre del 2010. "El convidat" i "Àgora" van registrar els seus rècords històrics.

TV3, amb una quota del 20,7%, va ser dilluns 17 de setembre la cadena més vista a Catalunya i va doblar la d'Antena 3 (10,1%), que es va situar en segona posició en el rànquing de cadenes. Segons dades de Kantar Media, TV3 no aconseguia aquests nivells d'audiència els dilluns des del 29 d'octubre del 2010, l'endemà de les eleccions al Parlament de Catalunya.

L'estrena de la nova temporada d'"El convidat" en què Albert Om era el convidat de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, va registrar el rècord històric del programa amb una mitjana de 975.000 espectadors i una quota del 32,4%, tot i que en diversos moments, al llarg dels 60 minuts de programa, es va superar el milió d'espectadors i va assolir l'audiència màxima a les 23.02 amb 1.109.000 espectadors i un 35,7% de quota.

Fins ara, el programa més vist d'"El Convidat" havia estat el de l'actriu Montserrat Carulla fent d'amfitriona del periodista, que va reunir 914.000 espectadors i un 28,4% de quota.

"Crackòvia" també estrenava nova temporada i, pel que es desprèn de les dades aconseguides, no va decebre els espectadors. Va ser el segon programa més vist del dia amb una mitjana de 868.000 espectadors i un 26% de quota, 2 punts per sobre de la mitjana de la temporada passada.

"Àgora", l'espai de debat i reflexió que dirigeix i presenta Xavier Bosch, també tornava a la programació de TV3 amb Lluís Llach i el científic Roderic Guigó i ho va fer liderant la seva franja d'emissió, amb 247.000 espectadors i 14,8% de quota, que és la màxima aconseguida pel programa en horari regular a TV3.

Per la seva banda, els telenotícies segueixen sent els informatius més vistos a Catalunya. El "TN vespre" de dilluns va ser vist per 781.000 persones, i va aconseguir una quota del 26,7%, i se situa en la tercera posició en el rànquing de programes, i es converteix en l'edició més vista des de les nevades del mes de febrer passat.

Els "Telenotícies migdia" i "Telenotícies comarques" van ocupar el quart i sisè lloc del mateix rànquing.

Finalment, a la seva franja, el programa "Divendres" que presenten Xavi Coral i Espartac Peran, va ser líder amb una quota del 17,3%, 5 punts més que la mitjana de la temporada passada, i 295.000 espectadors, i va superar el seu immediat competidor, "Sálvame", en 64.000 espectadors i 3 punts de quota.
Anar al contingut