Titulars 3/24

Els titulars del 3/24

Els espectadors de tots el canals de Televisió de Catalunya (TV3, 33, K3, 300, 3/24 i TVCi ) podran seguir les notícies d'última hora en format ticker mentre veuen la programació pròpia del canal. A la TDT ho poden fer activant els serveis interactius del TV3i, mentre que a l'emissió analògica es poden seguir a través del teletext.

L'aplicació de la TDT permet, a més de veure els titulars, ampliar la informació per consultar les notícies. Hi ha una part fixa, similar a un ticker, on transcorren els titulars del 3/24 i una part que es desplega quan l'espectador accedeix a la informació ampliada. Juntament amb els continguts ampliats de les notícies, hi ha un índex de seccions, des d'on es pot accedir a tota la informació. A més, es dóna l'opció a l'espectador de triar si vol visualitzar l'aplicació a la part superior o inferior de la pantalla.

Per poder accedir als titulars del 3/24 des de la TDT cal disposar d'un receptor de televisió digital terrestre interactiu, amb tecnologia MHP. El botó vermell del comandament a distància permet accedir a l'aplicació així com al temps i al trànsit.
 
Al servei del teletext, s'hi accedeix a traves de la pàgina 111 del TV3TEXT. Una finestra petita a la part inferior de la pantalla mostra els titulars del 3/24 i informa del número de pàgina on hi ha la notícia ampliada. Les notícies també és poden consultar a través de l'índex de la secció de notícies a la pàgina 101. Els serveis del TV3i i el TV3TEXT es desenvolupen des de CCRTV Interactiva, l'empresa de la Corporació encarregada de la distribució dels continguts de Televisió de Catalunya i Catalunya Ràdio a través de les noves plataformes tecnològiques.
Anar al contingut