PP: ALBERCOC
Batuts de fruita amb gelat
Carmanyola d'empedrat amb alfals germinat
La síndria
Amanida d'estiu amb aigua de ceba
Llaminera de porc amb mel i cervesa
La mel
Penne rigatte de vigília
Amanida de pasta amb col llombarda amb sardinetes i fredolics
El porro
Els pinyons
Coca de llardons
Panellets morenos
Albercoc. Compota per acompanyar plats de peix
Gelat. Batuts de fruita amb gelat
TE VERMELL Macedònia de fruita marinada en te vermell
Til·la. Escuma de til·la
CUSCÚS Cuscús de verdures i pollastre
MOIXAMA Amanida amb botons i vinagreta
ALFALS GERMINAT Carmanyola d'empedrat amb alfals germinat
ALQUEQUENGI Flam de taronja pasteuritzat
GROSELLA Cuixa d'ànec lacada
POLLASTRÓ Pollastró amb allada i "papas arrugás"
SÍNDRIA : Amanida d'estiu amb aigua de ceba
NESPRA Sopa de vainilla amb nespres
Pop up xef
Manduka
Tot es mou
Karakia
Cuines amb Marc Ribas