Grans documentals

"Cronos" estrena temporada amb "Espàrtac: més enllà del mite"

El primer documental que emetrà el programa ofereix una revisió dramatitzada de la història del mític gladiador.

Dilluns a la nit, a les 21.35, "Cronos" arrenca la nova temporada amb "Espàrtac: més enllà del mite", una revisió amb dramatitzacions de la història del mític gladiador.

Aquesta temporada, el programa "Cronos" estrena noves propostes documentals. A més a més del mític Espàrtac, quatre grans dones en són les protagonistes. La reina Budica, Lluïsa de Prússia, les dames de la casa Este i Florence Nightingale apropen l'espectador a la realitat del poder en clau femenina i els perills que comporta. Després, els grans protagonistes són el rei de França i la revolució que l'acabarà guillotinant.

Fent un gran salt en el temps, "Cronos" proposa altres grans produccions documentals de fets històrics, com la tragèdia de Txernòbil, Manson o la resistència contra la invasió nazi a Europa, i també desvela el misteri que envolta alguns dels fets més importants del segle XX.


"Espàrtac: més enllà del mite"

Dels responsables de les aclamades "Anníbal, l'enemic de Roma" i "El verdader gladiador", aquest documental especial combina recerca històrica amb espectaculars dramatitzacions i les tecnologies més noves per portar a la vida els esdeveniments èpics de la història d'Espàrtac. Després d'escapar-se d'una escola de gladiadors i armat gairebé només amb ganivets de cuina, Espàrtac va formar un exèrcit prou fort per amenaçar amb la destrucció de Roma.
Anar al contingut