Gags esportius

"Crackòvia" obre la seva tercera temporada a TV3

El programa tindrà moltes novetats però sense oblidar els personatges de sempre, que en dos anys d'emissió ja s'han convertit en clàssics.

"Crackòvia" començarà la seva tercera temporada a TV3 aquest dilluns 13 de setembre, a les 21.50, amb moltes novetats però sense oblidar els personatges de sempre, que en dos anys d'emissió ja s'han convertit en clàssics.

Així doncs, a Puyol, Núñez, Guardiola, Cruyff i companyia, s'hi afegiran el nou president Sandro Rosell i la seva junta, David Villa i els nous fitxatges del Barça, el Madrid i l'Espanyol, i molts d'altres.

El programa es basarà en gran mesura en l'actualitat del cap de setmana, fent un seguiment dels resultats de la jornada de Lliga.

Cada dilluns, s'acostarà a les banquetes, sales de premsa i vestidors del Barça, l'Espanyol i el Madrid. Però no només tindrà com a protagonista l'actualitat futbolística, sinó que també farà una especial atenció a la Fórmula 1 amb Fernando Alonso, el circuit ATP amb Rafa Nadal i Roger Federer, el Campionat de Motociclisme amb Dani Pedrosa, Valentino Rossi i Jorge Lorenzo o el bàsquet amb Ricky Rubio, Joan Carles Navarro, Rudy Fernández o Pau Gasol.

A més, "Crackòvia" continuarà enfrontant els imitats amb els seus imitadors en l'"Un contra un", repassarà els grans moments de la història del Barça, tindrà minuts musicals, celebrarà gols, potser també celebrarà títols i, sobretot, tindrà molt d'humor, com ja té acostumada l'audiència fidel, que l'ha convertit en el programa més vist de TV3, si s'exclouen els partits de futbol.

Audiència milionària

Aquesta temporada "Crackòvia" ha tingut una audiència mitjana d'1.399.000 d'espectadors i una quota del 39,3%, encara superior que en l'etapa anterior, que aconseguia 1.230.000 espectadors de mitjana i una quota del 35,7%.

Anar al contingut