TALLER.DOC

Concert de piano per a una granota, divendres, a "Taller.doc"

Divendres, "Taller.doc" emet un documental de Sergi Sandúa que ens presenta el Daniel Loeza, un titellaire mexicà instal·lat a Barcelona des de fa 12 anys juntament amb la seva parella artística, una granota.

Divendres, concert de piano per a una granota a "Taller.doc".

La ciutat de Barcelona es desperta i ens presenta un dels seus habitants. Es tracta d'en Daniel Loeza, un titellaire mexicà instal·lat a Barcelona des de fa dotze anys. Durant tota una jornada en Daniel ens descobreix la part oculta de l'ofici de titellaire, alhora que coneixem la seva parella artística, la granota, un titella mexicà també instal·lat a Barcelona des de fa dotze anys.

La parella discuteix i se separa per unes hores, però tot s'arregla finalment i la funció que tenen programada per a aquella mateixa nit uneix de nou els nostres amics.

L'autor

Sergi Sandúa va guanyar el Gran Premio Roberto Rosellini del Festival Internacional de Cine Pobre de Gibara, Cuba, l'any 2006, amb el documental gravat a Cisjordània, "Soñar en Nablus". Ha dirigit també els documentals "Akulliku", gravat als camps de cultiu de la fulla de coca a Bolívia, i "La Neta 6.0", sobre les comunitats zapatistes a l'estat de Chiapas, a Mèxic.
Anar al contingut