Nova "TV movie"

Comença el rodatge d'"El cafè de la Marina"

La pel·lícula està dirigida per Sílvia Munt i es basa en l'obra teatral de Josep Maria de Segarra. El repartiment està encapçalat per Marina Salas i Pablo Derqui.

El rodatge de la TV movie "El cafè de la Marina" es durà a terme durant 3 setmanes a Platja Castell (Palamós), Vila-Rodona, i Cerdanyola del Vallès, amb el suport de l'Ajuntament de Palamós, el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, l'Àrea de Medi Natural de la Generalitat de Catalunya i la Catalunya Film Comission.

L'obra produïda per Oberon Cinematogràfica, Televisió de Catalunya i Televisió Espanyola, i amb la col·laboració de l'ICEC, "El cafè de la Marina" està protagonitzada per Marina Salas, Pablo Derqui, Miquel Gelabert, Marina Comas, Rosa Vila, Pep Cruz i Oriol Vila, entre d'altres, i té la col·laboració especial de Fermí Reixach. I el guió adaptat és de Sílvia Munt i Mercè Sàrrias.

L'obra de Segarra té com a escenari principal el cafè d'un poble pescador a principis del segle XX. L'imminent casament de la Rosa, la filla petita del cafè, anima aparentment la parròquia, però sota aquesta alegria, el drama de la Caterina, la germana gran, esquitxa i pertorba les ànimes "benintencionades" del poble. La moral imperant de l'època condemna amb brutalitat la noia del Cafè de la Marina i no perdona la seva falta; ser prenyada i abandonada per un miserable. La Caterina, forçada pel seu pare, ha hagut d'avortar.

Una història d'amor, però, amagada als ulls del poble, anirà creixent fins a esclatar davant de tothom. El Claudi, un pescador tímid, solitari i bevedor, estima en silenci la Caterina. Però entre ells s'interposen els prejudicis i un candidat inesperat: un senyor de Banyuls gran i amb diners, que aliè a la història, té la intenció de casar-se amb la Caterina. Ella, però, només sent indiferència i fàstic pel pretendent, que acabarà tirant-se enrere quan el poble li expliqui el passat de la seva futura promesa.

Davant d'aquesta última derrota, el pare de la Caterina creu que el futur de la seva filla i el del cafè estan irremeiablement condemnats; però sortosament el nostre solitari pescador, contagiat també per la fortalesa de la seva estimada, acabarà superant les seves pors i declarant-se amb valentia a la Caterina.

El Claudi i la Caterina, dos éssers aparentment condemnats, trobaran les forces per enfrontar-se a tot un poble i estimar-se, superant tots els impediments de la moralitat viciada del poble.
Anar al contingut