Segona temporada

Carme Ruscalleda, a "Generació digital"

Torna el "Generació digital", amb la companyia d'una de les millors cuineres del món, Carme Ruscalleda. La tecnologia i la cuina, la Fundació Alícia i les millors apps i blogs per a gurmets, seran els principals temes del primer programa.

Després d'una bona primera temporada i d'anys i anys amb un programa com aquest funcionant a la ràdio, comença la segona temporada del "Generació digital" amb molta força i alguns canvis en l'estructura. El "GD" ha evolucionat cap a un programa que serà més planer per al neòfit i i més profund per a l'expert a més de seguir un sol eix temàtic, que en el cas d'aquest primer programa serà la cuina.

La convidada d'aquest primer episodi és la cuinera Carme Ruscalleda, que ha obtingut ni més ni menys que 6 estrelles Michelín. La veurem com no l'hem vista mai, compartirem converses sobre el món de la cuina i jugarem amb ella a la consola Wii. A més a més, ens mostrarà la seva faceta més digital i descobrirem per què la Blackberry no l'acaba de convèncer.

La Fundació Alícia ha contribuït en la creació d'una aplicació que facilita la vida a aquells que tenen fenilcetonúria. Aquesta aplicació és un joc que els ensenya de forma lúdica a aprendre més sobre aquesta malaltia i com controlar els aliments que ingereixen, el veurem!

A l'espai Gina, l'espai més pràctic, parlarem de la cuina des d'un punt més general. Farem un repàs dels blogs i webs més interessants de cuina que podem trobar a la xarxa i també coneixerem algunes aplicacions que ens ajudaran a escollir el nostre vi preferit mentre en tastem alguns.

I per acabar l'actualitat tractarà sobre alguns videojocs que sortiran a la venda en els pròxims dies, com per exemple el FIFA 12 i el PES 2012, que després de molts anys competint en el món del futbol tornen a la guerra.

Ens envoltarem de tecnologia i coneixerem la Ruscalleda més distesa i amb declaracions que sorprendran tant geeks com gastrònoms. No us perdeu el primer programa de la segona temporada del "GD", que arriba amb més força que mai. Us hi esperem!

Emissió del programa: Dimecres, 28 de setembre, 23.05 al Canal 33.


Anar al contingut