Actualitat

Canvis de freqüències i reordenació de continguts a TVC

El dia 1 d'octubre van canviar les freqüències dels canals Super3 i Esport3, es van unir el contingut del Super3 i el 33 i l'Esport3 ha millorat considerablement la seva cobertura per arribar a gairebé tota la població.

A la freqüència que ocupava el 33 ara s'hi suma el Super3, uneix el contingut infantil amb el cultural en un mateix canal. El Super3 emet de les 06.00 a les 21.30, hora en què agafa el relleu el 33 fins a les 06.00.

Per la seva banda, Esport3 ocupa la freqüència on s'emetia el canal Super3, cosa que facilita que els continguts del canal esportiu de TVC es puguin veure pràcticament a tot el territori català.

La freqüència en què s'emetia Esport3 queda sense emissió.

Super3

El canal Super3 inclou un capítol diari de la sèrie "Bola de drac GT", de dilluns a diumenge, a les 21.00.

A més, el canal ha modificat la programació de la tarda vespre, de dilluns a divendres. Així, les sèries "Sabrina" i "Els Dalton" donen pas a l'informatiu "Info K". I, tot seguit, arriba "El llibre de la selva", "Tom i Jerry" i "Bola de drac GT", que tanca la programació del canal Super3.

33

A partir de les 21.30, arriba la programació del 33, que de dilluns a divendres obre amb la repetició del capítol de "La Riera" que haurà emès TV3 al migdia. Continua amb programes emblemàtics de contingut cultural com "Ànima", "Cronos", "Bestiari il·lustrat", "Valor afegit", "El documental", "60 minuts", "Thalassa", "Singulars", "Òpera en texans", "Karakia", "Generació digital", "GR Pirineus", "Quèquicom", "Via llibre", "Cinema 3", "Sala 33", "Quarts de nou", "De prop", "Sputnik", "Catmusica"..., i amb la incorporació durant la temporada de noves propostes com "Amb filosofia", "Odissees", "33 revolucions" i "Rurals".

Són 8 hores i mitja diàries de programació, que manté l'essència del canal d'oferir una aproximació als diversos vessants de la cultura per a un públic àvid d'aprofundir en continguts televisius que no ofereixen les cadenes generalistes.

Esport3


L'Esport3 es converteix encara més en el canal de l'energia i la passió. A més dels continguts esportius, amplia l'oferta amb dues franges documentals diàries, de 8.30 a 13.00 i de 14.30 a 18.00. Documentals de natura, aventura, viatges, salut, lleure i turisme, presentats per programes com "Temps d'aventura", "Temps de neu", "Km 0"..., en són els protagonistes.

El canal manté els espais consolidats sobre diferents disciplines esportives com "Efectivament", "Hat-trick", "Motor a fons" transmissions de Fórmula 1, Champions, futbol, futbol sala, handbol, bàsquet...
Anar al contingut