La lluita contra una malaltia

Bicicleta, cullera, poma, Divendres

Ens visita Carles Bosch, director de "Bicicleta, cullera, poma", un documental que narra la convivència de Pasqual Maragall amb l'Alzheimer i la seva lluita diària per reduir l'avanç de la malaltia.

Aques divendres farem l'habitual tertúlia de "La Riera" amb l'Espartac Peran, l'àvia Remei, en Pere Mas, l'Ana Boadas, en Pep Anton Muñoz i en David Balaguer i un convidat de luxe: en Sergi Guitart (Jordi Planas), el nou subxef de Can Riera. Els tertulians estan inquiets per saber com és que s'ho munta tan malament amb la Maribel. També volen saber com veu la incorporació d'en Casellas, el nou cap de cuina. I l'àvia Remei el vol posar a prova. Qui de tots dos en sabrà més, de cuina?

A "Divendres" també ens visitarà Carles Bosch per presentar-nos el documental "Bicicleta, cullera, poma", sobre l'Alzheimer de Pasqual Maragall. També escalfarem motors del Concurs de Castells de Tarragona d'aquest diumenge, l'autèntica Champions del món casteller, amb David Miret, cap de colla dels Castellers de Vilafranca.

A més, repassarem les millors propostes que els espectadors de TV3 van realitzar per al concurs "L'estiu com a tu t'agrada" i premiarem la millor amb un televisor de plasma. I abans d'acomiadar-nos, gaudirem de l'actuació de Gecko Turner, que interpretarà en directe un tema del seu nou àlbum "Gone Down South".


Anar al contingut